tag:blogger.com,1999:blog-6081591886257578218.post828085281909733363..comments2023-07-21T10:33:52.829+02:00Comments on Van Anna's hand: Springerle - 1Annahttp://www.blogger.com/profile/03175644049553376708noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6081591886257578218.post-78657194350865360682014-03-30T12:23:31.447+02:002014-03-30T12:23:31.447+02:00Wat leuk om hier koekjes tegen te komen gemaakt me...Wat leuk om hier koekjes tegen te komen gemaakt met springerle moulds. Officieel zijn ze inderdaad bedoeld voor het springerle recept, maar ik heb ondertussen al heel wat koekjes gebakken en het werkt al snel, zolang het koekje inderdaad maar niet uitloopt/vervormd. En hoe donkerder het koekjes hoe minder gedetailleerd je mould 'moet' zijn. Omdat bij een licht recept het beter te zien is, zelfs de kleinste details. Heb je het ook al met marsepein of fondant geprobeerd en dan op een cupcake/taart. Het resultaat is super. Heel gedetailleerd. <br />Sinds een jaar veroop ik de mallen in Nderland, wellicht heb je ze bij mij besteld, maar het is leuk om het hier kin Nederland tegen te komen. Ik hou je blog in de gaten. Leuk!! <br />Groeten Marlies. (Partycupcakes)Marlies van der Meulenhttp://www.partycupcakes.nl/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6081591886257578218.post-19123684633462447942014-02-21T11:35:02.260+01:002014-02-21T11:35:02.260+01:00Hoi Anna, voor Springerle moet je Springerle-deeg ...Hoi Anna, voor Springerle moet je Springerle-deeg gebruiken. Dat laat je overnacht drogen en dan worden al die fijne geciseleseerde lijntjes nog beter zichtbaar dan toen je het koekje net gevormd had.<br />Mijn moeder kwam uit de home country van de Springerle, wij maken ze ieder jaar op 1e Advent. Het recept bestaat uit eieren, bloem en poedersuiker. Eventueel nog rijsmiddel.<br />http://etenmaken.blogspot.nl/2013/12/springerle.html<br /><br />Je moet de koekjes ook weer een tijd laten liggen voor je ze eet, de details vind je bij mijn recept.<br />Boter werkt idd niet omdat het uitloopt.. maar super om te zien hoe de Springerles door hun mooie uiterlijk hier in Nederland aan land komen!Sophie van Wijnenhttps://www.blogger.com/profile/01067747444694052723noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6081591886257578218.post-39352634329126036302014-02-21T08:39:39.302+01:002014-02-21T08:39:39.302+01:00Hoi Lupineke, het afdrukken van de vormpjes gaat p...Hoi Lupineke, het afdrukken van de vormpjes gaat prima. Het deeg loopt een beetje uit bij het bakken. Daardoor is de mooie afbeelding na de oven niet meer goed zichtbaar.Annahttps://www.blogger.com/profile/03175644049553376708noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6081591886257578218.post-45084474603960351802014-02-20T19:13:09.748+01:002014-02-20T19:13:09.748+01:00Misschien was het ook wel een beetje te verwachten...Misschien was het ook wel een beetje te verwachten met die heel fijne afbeeldingen... Ik zie het ook bij de Zeeuwse Knop, daar moet je heel fijn beslag voor gebruiken wil je de reliƫfs goed kunnen zien. Ben benieuwd naar het vervolg van je experiment ;)!Anonymousnoreply@blogger.com