woensdag 5 maart 2014

Bijzonder

Jeanet, Lupineke en Anna, we bloggen er allemaal min of meer regelmatig over: onze provincie, Zeeland. Wat wil je ook als dit moois op een kwartiertje fietsen van je achtertuin te vinden is:

zeekraal en lamsoor


karregat in plan Tureluur


Min of meer bijzondere gasten hebben we ook regelmatig. Zo vliegen er een week geleden colonnes kraanvogels over. Dat de Oosterschelde een mooi gebied is wisten we al. Dat je er ook hele ongewone avonturen kunt beleven zie je in dit filmpje (het is van goede kwaliteit, maar het duurt even voor het is geladen):
Als het laden niet lukt is dit de link.
Boven water ziet het er bij een mooie zonsondergang zo uit:

Oosterschelde vanaf strandje Bergse Diepsluis

Voor 'iedereen' bedenkt om dit ook te gaan doen: kijk het filmpje helemaal tot het einde. Dit avontuur liep niet zonder kleerscheuren (letterlijk en figuurlijk) af. En ja: wij gaan hier komende zomer gewoon weer zwemmen en krukels zoeken en snorkelen en lopen met de hond en......
5 opmerkingen:

Jeanet zei

Zo'n mooi filmpje! Weten we weer waarom we hier zo graag wonen........ !

Martine zei

Wat een geweldig filmpje . Het lieve beest deed me denken aan een kat die kopjes geeft. Het duikpakken stuk bijten is natuurlijk wat minder.

nelleke markesteijn zei

Ben het helemaal met je eens : Zeeland is prachtig!!
En het filmpje heel indrukwekkend. Prachtige opnames, maar bij die open bek ging ik me steeds meer zorgen maken. En terecht bleek dus :-).
Groetjes, Nelleke

Rita Janssen zei

Het ziet er prachtig uit! Zal binnenkort toch eens op bezoek moeten komen en dan passeer ik meteen even bij jeanet's wolwinkeltje.
Grtjes, rita.

Lupineke zei

Heerlijk logje over onze provincie :) Iemand dacht ooit dat ik bij de VVV werkte.. maar wij houden gewoon van ons stukje Nederland, nietwaar ;)! Gaaf filmpje ook, ben blij dat ik niet duik!!