woensdag 19 december 2012

Tussenstand

Gisteren is de deur van het glazen huis op slot gegaan. Inmiddels kan ik jullie al een tussenstand melden van de actie van zorgboerderij 'In 't zadel'.Het streefbedrag is € 275. Het zou natuurlijk hartstikke mooi zijn als we dat gaan halen. Het bedrag wat inmiddels is binnengekomen is € 110. We zijn bijna op de helft.
Met de markt van zaterdag 22 december aanstaande moeten we toch aan ons streefbedrag kunnen komen.

Wil je weten waar we het voor doen? Kijk dan hier:Mensen die het patroon van de Serious Requestmuts nog via e-mail willen bestellen kunnen hier vinden hoe dat moet.Op 22 december is er op de boerderij van alles te doen, georganiseerd door de cliënten en hun begeleiders:
  • rommelmarkt in de groepsruimte
  • verkoop van lekkers: snert, taart, cake, wafels.......
  • knuffelen met een tinker (dat is een koudbloed paard) of één van de begeleiders
  • verkoop van ruwe en gekaarde wol (Drenth en Hebridean)
  • spelletjes, van hoefijzer werpen tot gogo's raden
De tijd: van 09.30 - 12.00 uur
De plaats: Leguitsedijk 7, Oud Vossemeer

3 opmerkingen:

bommelmien zei

Wat een fantastische activiteiten! Jammer dat ik te ver weg woon om te komen. Wel wil ik meedoen om het streefbedrag te krijgen voor dit sympathieke doel en natuurlijk komt er meer.......
Fijne dag op 22-12 Groeten van Willemien.

Anoniem zei

Hi hi, die knuffelsessie met de begeleider.. oeps, sorry, Tinker natuurlijk, lijkt me wel wat ;)! Veel succes hoor!!! Het gaat vast een heel leuke dag worden!

Anna zei

Dag Willemien, dank voor je gift. De patronen worden komend weekeinde verstuurd. Je hebt het uiterlijk zondag jn je mailbox.
Lieve groet, Anna