zondag 13 januari 2013

Achter de schermen

Op de blogs van Jeanet en Lupineke heeft iedereen die er niet bij was al kunnen lezen wat ze hebben gemist gisteren met het bezoek van Wieke.
Wat jullie nog niet hebben kunnen zien en lezen vinden jullie hier ;-).

Om te beginnen is de hilariteit groot als we bij binnenkomst elkaars sieraden bekijken:
In het atelier (wat we later nog hard nodig hebben door de drukte) krijgen we eerst heerlijke broodjes van Jeanet en een geweldige pastasalade van Johanna voorgeschoteld. De inwendige mens is nog maar nét versterkt als de eerste belangstellenden binnenlopen. Nelleke komt er gezellig bijzitten en nog geen 5 minuten later kun je al zien welke leuke dingen je bijvoorbeeld met Invicta Colour kunt maken:

Deze werkstukken zijn allemaal gemaakt met hetzelfde kleurverloop garen. Werkstukken die ik eerder alleen ken van een foto kom ik nu 'live' tegen.Dat er echtgenoten meekomen weten jullie ook nog niet. Voorzien van koffie of thee en een cupcake wachten de heren geduldig tot de dames klaar zijn met hun vragen en aankopen.De ingeschakelde hulptroepen zijn de hele middag druk bezig. Hier betrap ik ze tijdens het moment dat ze even kunnen bijkomen.
En, wat leuk, ik vind mijn eigen sjaal in de winkel terug.Het is geweldig, tussen 1 en 4 blijft het lopen. Handwerksters uit Arnemuiden, Middelburg, Terneuzen  Tholen, maar ook uit Sliedrecht en Barneveld en alle plaatsen die ik nog vergeten ben, of niet weet ;-).

Nieuwe contacten worden gelegd, oude contacten aangehaald. Wat een geslaagde middag is dit zeg! Dit smaakt naar meer, langer, vaker.........
Dank aan iedereen die er was. Ik heb er van genoten!

4 opmerkingen:

Jeanet zei

Hoi Anna,

Wat een leuk verslag van de middag! Je hebt weer hele andere dingen belicht, super. Ik geloof dat iedereen heel erg genoten heeft, wordt vervolgd....
(en heel erg bedankt voor de zeeuwse knop-cake, overheerlijk!)

Anoniem zei

Oh Anna, wat leuk jouw verhaal, vooral leuk die Zeeuwse knopen-collage en super dat je de pastasalade van Johanna niet vergeten bent.. erg jammie ;)!! 't Was erg genieten, vond het ook superleuk om zo relaxed bij te praten en ook om je mini's te bekijken en 'bevoelen'! Tot gauw!!

Betsy zei

Alweer zo'n enthousiast verhaal over de bijeenkomst bij Jeanet.Super dat iedereen het winkeltje weet te vinden en dat het zo gezellig was.

lieve groet,
Betsy
Wolatelier DiAn

Wieke van Keulen zei

Heerlijk, om de dag ook uit jouw ogen te mogen zien. Vooral het begin is zo leuk. Dank. Groet, Wieke