zaterdag 28 december 2013

Knopen

De sjaal van Ans mag door het gebruikte materiaal eigenlijk geen sjaal worden genoemd. Het is eerder een ragfijne stola. Zonde om die in een droedel rond je nek te dragen. Die hoort bij mooie avondkleding of op een zomers jurkje...

Ans vindt wel een hele leuke manier om een sjaal van wat dikker / steviger materiaal te knopen op mrs. Polly Rogers website.

Het is zó simpel en zo'n apart resultaat dat we het graag met jullie delen. Een leuke website als je van grappige en makkelijke dingetjes maken houdt. Wel helemaal in het Amerikaans Engels.

We zijn natuurlijk heel nieuwsgierig naar jullie resultaat van de adventssjaal. Als je het wil delen mail dan.2 opmerkingen:

Rita Janssen zei

Dankjewel voor de tip, is heel mooi om je sjaal zo te knopen, eens wat anders! Mijn adventssjaal staat op een laag pitje, zit pas aan dag 8 en dit door gezondheidsredenen waardoor alles niet zo goed gaat momenteel, ook niet moeilijke patronen breien, dus even rustigaan en ik stuur je vast nog een foto door, beloofd!
Grtjes, rita.

Creahoekje. Marian zei

Ja!! Zo moest het!! Ik was 't weer even kwijt, maar nu ik het zie weet ik het weer!! Het staat echt heel leuk als je 'm zo omdoet!! (maakt niet uit wat voor sjaal dat dan ook is....)
Bedankt!!
Groetjes,
Marian