dinsdag 17 januari 2012

BWK

Van verschillende kanten krijg ik reacties in de trend van: 'Wat brei jij veel' en 'Hou je een wedstrijd met jezelf?'. Veel breien? Misschien wel. Met de breitechniek waarin je de draden links houdt in plaats van rechts gaat het ook razendznsel.
Of ik een wedstrijd met mezelf hou? Nee, dat niet. Maar we hebben wel een dochter die regelmatig wedstrijden houdt.

Foto: Ruud Emmen


Onze jongste dochter Laura houdt van zwemmen. Dat kan ze ook best goed. Op het moment van schrijven heeft ze de 12e tijd van Nederland op de 100 meter schoolslag. Dat betekent wel dat we regelmatig in het zwembad zitten voor de trainingen. Om dan zo maar te wachten.....kletsen en breien gaat goed tegelijk. Bovendien is een breitje makkelijk mee te nemen.


Afgelopen weekeinde waren de Brabantse Winterkamioenschappen. Daar werd Laura Brabants kampioen op de 100 meter schoolslag. Dan ben je héél blij.
Ze maakt ook deel uit van het wisselslag estafette team. Als je dan vanaf de startzwemmer voorligt en je ziet aankomen dat je Brabants kampioen wordt dan ben je misschien nog wel blijer.


Ze zwemmen bovendien beneden de limiet voor de Nederlandse Junioren Kampioenschappen in Amsterdam komende maand. Kan ik weer breien in een zwembad!

1 opmerking:

Wieke van Keulen zei

Woh Anna, wat zul jij trots zijn op je dochter en ik begrijp dat het breien dan hard gaat. Lekker in de auto, aan het zwembad... Ik brei ook veel als ik met de kinderen naar zwemles of sporten moet. Ik ga daar niet zitten spelen met m'n telefoon (als iemand anders dat wel doet, vind ik het prima)maar besteed mijn tijd dan aan mijn hobby.